"Dijital Arşivler ve Kütüphane Arşivleri"

Fakültemizin düzenlediği Kariyer Etkinlikleri çerçevesinde 10 Mart 2021 Çarşamba, saat 19.30’da bölümümüz araştırma görevlisi Gizem Ece Gönül “Dijital Arşivler ve Kütüphane Arşivleri”ni anlatıyor.

Edebiyat ve edebiyat tarihi alanlarıyla birlikte çeşitli tarihi belgelerin anlatılacağı konuşma, zoom aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Kütüphane kataloglarına nasıl erişilir? Eski ve yeni harfli gazeteler, dergiler, kitaplar hangi kütüphanelerde ve hangi arşivlerdedir? Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi belgelerine nasıl ulaşılır? Dijital kişisel arşivler nelerdir? gibi sorularla kütüphane arşivlerinin ve dijital arşivlerin nasıl kullanılacağı, eser ve belgelere nasıl ulaşılacağı, kütüphanelerin hizmetleri üzerine yoğunlaşan konuşmaya, lisans ve yüksek lisans öğrencilerini, genç araştırmacıları, tüm ilgilileri bekleriz.

Toplantıya şu bağlantıdan katılabilirsiniz: https://zoom.us/j/7491503255?pwd=OSt4Nlg2RWlJcmZUK1F2dHQyd25OUT09

10.03.2021

Son Etkinlikler