"Mehmet Akif, İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi"

*Üniversitemiz 10-19 Mart 2020 tarihleri boyunca “Mehmet Akif, İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi” başlıklı etkinlikler düzenliyor. Bölümümüz öğretim üyelerinin bu program kapsamındaki etkinlikleri:
*
*10 Mart 2020 Salı günü, saat 13.30’da bölümümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. Mehmet Naci Önal ve Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Tanç “İstiklal’in Sesi: Mehmet Akif” başlıklı konferanslarıyla AKM B Salonunda.
*
*10 Mart 2020 Salı günü, saat 14.30’da bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Vedat Kurukafa “Türk İslam Aydınlanması ve Mehmet Akif” başlıklı konferansıyla Edebiyat Fakültesi Şehit Polis Yaşar Özlem Amfisinde.
*
*11 Mart 2020 Çarşamba günü, saat 09.30’da koordinatörlüğünü bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Pervin Çapan’ın yaptığı Yaratıcı Yazarlık Topluluğu ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencilerinin birlikte düzenlediği “Asım’dan Sesler Temalı Şiir Dinletisi ve Drama Çalışması” başlıklı etkinlik, Edebiyat Fakültesi Şehit Polis Yaşar Özlem Amfisinde.

Son Güncelleme Tarihi : 15.12.2020 22:35

Son Etkinlikler