Bölümümüz Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimizin TUBİTAK 2209/A Destekli Proje Başarısı

Bölümümüz Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimizin TUBİTAK 2209/A Destekli Proje Başarısı

Bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Veli Uğur danışmanlığında hazırlanan ve yürütücülüğünü öğrencimiz Burcu Topçu'nun yapacağı “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Toplumsal Farkındalık Yaratılmasında Edebiyatın Rolü” başlıklı proje TUBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında kabul edilmiştir.

Bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Ceyhun Sarı danışmanlığında hazırlanan ve yürütücülüğünü öğrencimiz Ezgi Dilan Özel'in yapacağı “Sosyal Medya Dilinde Örtmece: Facebook’taki “Muğla Radar ve Çevirme Grubu” Örneği” başlıklı proje TUBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında kabul edilmiştir.

Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 18.02.2022 11:53 Okunma Sayısı : 884